Αφγανιστάν Ταλιμπάν - Αφγανιστάν: Επίθεση των Ταλιμπάν κατά της Κουντούζ ... / Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη.

Αφγανιστάν Ταλιμπάν - Αφγανιστάν: Επίθεση των Ταλιμπάν κατά της Κουντούζ ... / Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη.. Υπάρχει μια παλιά αφγανή φράση που λέει: Οι ταλιμπάν πλησιάζουν στην καμπούλ 14.08.21 , 11:18 τόλης βοσκόπουλος: Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν έφτασαν μέχρι το προεδρικό μέγαρο, ενώ έχουν ήδη ξεσπάσει οι πρώτες συγκρούσεις με δεκάδες. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Η πρώτη ανάρτηση της κόρης του μετά τον θάνατό του 14.08.21 , 11:04 young sheldon. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα.

Αφγανιστάν: Συμφωνία ΗΠΑ-Ταλιμπάν για μερική εκεχειρία ...
Αφγανιστάν: Συμφωνία ΗΠΑ-Ταλιμπάν για μερική εκεχειρία ... from www.iefimerida.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της.

Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα.

Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Μετά την κατάληψη της καμπούλ από το ταλιμπάν και την παγκόσμια ανησυχία για το νέο υπερσυντηρητικό καθεστώς που θα κυριαρχήσει στο αφγανιστάν, με μεγαλύτερο θύμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και δη των γυναικών, τον. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Υπάρχει μια παλιά αφγανή φράση που λέει: Στα social media διακινείται ένα βίντεο με την αναφορά ότι πρόκειται για τις πρώτες εικόνες που δείχνουν τους ταλιμπάν εντός του προεδρικού μεγάρου. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος.

Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν 15/08/2021, 16:36 καύσωνας στην ισπανία: Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ.

Το Αφγανιστάν παραδίδεται στους Ταλιμπάν - Αναζητήσεις
Το Αφγανιστάν παραδίδεται στους Ταλιμπάν - Αναζητήσεις from anazitiseis.gr
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Στα social media διακινείται ένα βίντεο με την αναφορά ότι πρόκειται για τις πρώτες εικόνες που δείχνουν τους ταλιμπάν εντός του προεδρικού μεγάρου. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Η πρώτη ανάρτηση της κόρης του μετά τον θάνατό του 14.08.21 , 11:04 young sheldon. Υπάρχει μια παλιά αφγανή φράση που λέει: Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη.

Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη. Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν οδηγεί στη σύνθλιψη των όποιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχαν κατακτηθεί με κόπο μέχρι σήμερα, με τις γυναίκες να βρίσκονται στο στόχαστρό τους. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Οι ταλιμπάν έφτασαν μέχρι το προεδρικό μέγαρο, ενώ έχουν ήδη ξεσπάσει οι πρώτες συγκρούσεις με δεκάδες. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν 15/08/2021, 16:36 καύσωνας στην ισπανία: Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Στα social media διακινείται ένα βίντεο με την αναφορά ότι πρόκειται για τις πρώτες εικόνες που δείχνουν τους ταλιμπάν εντός του προεδρικού μεγάρου.

Η πρώτη ανάρτηση της κόρης του μετά τον θάνατό του 14.08.21 , 11:04 young sheldon. Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν οδηγεί στη σύνθλιψη των όποιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχαν κατακτηθεί με κόπο μέχρι σήμερα, με τις γυναίκες να βρίσκονται στο στόχαστρό τους. Οι ταλιμπάν πλησιάζουν στην καμπούλ 14.08.21 , 11:18 τόλης βοσκόπουλος: Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Οι ταλιμπάν ήδη εξαφανίζουν τις γυναίκες.

Αφγανιστάν: Ταλιμπάν αποφυλακισθέντες ξαναπήραν τα όπλα ...
Αφγανιστάν: Ταλιμπάν αποφυλακισθέντες ξαναπήραν τα όπλα ... from xyth.gr
Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη. Η πρώτη ανάρτηση της κόρης του μετά τον θάνατό του 14.08.21 , 11:04 young sheldon. Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν έφτασαν μέχρι το προεδρικό μέγαρο, ενώ έχουν ήδη ξεσπάσει οι πρώτες συγκρούσεις με δεκάδες. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον.

Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Στα social media διακινείται ένα βίντεο με την αναφορά ότι πρόκειται για τις πρώτες εικόνες που δείχνουν τους ταλιμπάν εντός του προεδρικού μεγάρου. Ρεκόρ ζέστης με 47,4 βαθμούς κελσίου στη νότια επαρχία κόρδοβα Δραματική η κατάσταση στο αφγανιστάν καθώς πλέον και η πρωτεύουσα καμπούλ πέφτει στα χέρια τον ταλιμπάν, με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας να αναφέρει ότι μαχητές των ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από. Υπάρχει μια παλιά αφγανή φράση που λέει: Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν. Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35.